radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 175 klicev, med temi 88 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 17 kaznivih dejanj,
  • 11 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 vozilo smo zasegli vozniku,
  • 5 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 v zasebnem prostoru.

Obravnavani tujci
Na območju Gorišnice smo obravnavali več tujcev. 10 državljanov Sirije in 3 državljani Turčije so zaprosili za mednarodno zaščito, odpeljani so bili v azilni dom.

Obravnavana voznika
Na območju Gorišnice so policisti obravnavali voznika, državljana Hrvaške, ki je vozil pod vplivom alkohola (preizkus alkoholoziranosti je pokazal kar 1,02 mg/l alkohola), odrejeno mu je bilo pridržanje, podan bo obdolžilni predlog.

V Mariboru pa so policisti obravnavali še državljana Nemčije, tudi on je vozil pod vplivom alkohola (0,75 mg/l alkohola). Odrejeno mu je bilo pridržanje, podan bo obdolžilni predlog.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran