radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 76 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 27:

  • štirje s področja kriminalitete;
  • sedem s področja prometne varnosti, od tega dva o prometni nesreči z materialno škodo;
  • pet s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • eden s področja mejnih zadev in tujcev;
  • trije o dogodkih, od tega eden o povoženi divjadi.

Kaznivo dejanje prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države
Gorenjski policisti so imeli včeraj okoli 20.30, na gorenjski avtocesti v smeri Avstrije, v bližini cestninske postaje pred predorom Karavanke v postopku voznika, državljana Palestine. V avtomobilu, nemških registrskih oznak, sta skupaj s sopotnikom, prav tako državljanom Palestine prevažala pet državljanov Sirije, ki so samovoljno zapustili azilni dom in sta jih peljala proti Avstriji. Državljanoma Palestine, ki imata urejen status v Nemčiji, je bila odvzeta prostost in bosta zaradi storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države privedena k preiskovalnemu sodniku pristojnega sodišča. Tujci so bili vrnjeni v azilni dom.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran