radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniTatvina prodajnih izdelkov
Danes, 4. januarja dopoldne, smo bili obveščeni, da so v večjem trgovskem centru v Kromberku pri Novi Gorici zalotili moškega pri tatvini prodajnih izdelkov v skupni vrednosti 195 evrov. Slednji je v omenjen prodajalni v nakupovalno vrečko naložil več izdelkov in odšel mimo blagajne ne da bi izdelke plačal. Omenjeno početje so opazili tamkajšnji varnostniki in ga na kraju zadržali do prihoda policistov na kraj. Po zaključenem postopku so bili odtujeni izdelki vrnjeni odgovorni osebi trgovine. S strani odgovorne osebe pravne osebe je bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti PP Nova Gorica po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Neznanec skušal vlomiti v kletne prostore stanovanjskega bloka na Goriškem
Včeraj, 3. januarja v dopoldanskem času, so policisti PP Nova Gorica obravnavali poskus vloma v kletne prostore stanovanjskega bloka (Rejčeva ulica) v Novi Gorici. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v obdobju zadnjih tednov s pomočjo neznanega predmeta skušal odpreti kovinska vrata kletnega prostora v stanovanjskem bloku, vendar mu to ni uspelo. S tem nezakonitim ravnanjem je storilec povzročil za približno tisoč evrov materialne škode. Neznanec je kasneje kraj zapustil ne da bi si karkoli prilastil. Policisti primer kaznivega dejanja še preiskujejo (po prvem odstavku 205. člena KZ-1).

Prometna nesreča II. kategorije s pobegom v Novi Gorici
Včeraj, 3. januarja ob 12.05, smo bili obveščeni o prometni nesreči II. kategorije s pobegom blizu bivšega mejnega prehoda na Erjavčevi ulici v Novi Gorici in v kateri sta bila udeležena kolesar in voznica osebnega avtomobila. V prometni nesreči je bil kolesar predvidoma lažje poškodovan. Prometni policisti so pobeglo voznico izsledili in bodo zoper njo podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče. Policisti bodo glede na dosedanje ugotovitve ustrezno ukrepali tudi zoper kolesarja zaradi kršitev prometne zakonodaje (pri prečkanju vozišča ni uporabljal površin za kolesarje in ni upošteval pravil prednosti).

Neznanec poškodoval vhodna vrata stanovanjskega bloka
Danes, 4. januarja v dopoldanskem času, so policiste obvestili o poškodovanju vhodnih vrat v stanovanjski blok v Novi Gorici (Ulica Gradnikove brigade). Po prvih zbranih podatkih je neznanec tekom noči poškodoval oz. razbil steklena drsna vhodna vrata v omenjeni stanovanjski blok. S strani odgovorne osebe ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti o vseh ugotovitvah s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Neznani voznik tovornega vozila v Solkanu trčil v ograjo
Danes, 4. januarja zjutraj, smo obravnavali prometno nezgodo, ki se je v času med 22. in 28. decembrom 2023 zgodila v Solkanu, kjer je neznani voznik neznanega tovornega vozila trčil in poškodoval ograjo v lasti ene od tamkajšnjih gospodarskih družb. Policisti PP Nova Gorica so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran