radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali pet kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, sedem primerov povoženja divjadi in devet tujcev pri nedovoljenem vstopu v našo državo.

Na območju celotnega Pomurja nismo obravnavali niti ene prometne nesreče in naj tako ostane tudi v prihodnje.

Na področju kriminalitete smo evidentirali kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari v Melincih in Murski Soboti, zatajitev v Lendavi, tatvino goriva v Murski Soboti ter prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države. Policisti so namreč zvečer v Pincah zaustavili osebni avtomobil, katerega je vozil državljan Pakistana, v vozilu pa je prevažal še 8 potnikov oziroma ilegalnih migrantov, od tega štiri državljane Bangladeša, tri Šrilanke in enega Pakistana. Vozniku je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje, ostali tujci pa so zaprosili za azil ter bodo po končanem postopku odpeljani v azilni dom.

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru v Lendavskih Goricah. Kršitelj je še pred prihodom policistov zapustil kraj prekrška, tako da nadaljnje ukrepanje tokrat ni bilo potrebno.

Včeraj okoli 19. ure je voznik osebnega avtomobila, v katerem je bila tudi sopotnica, na pomurski avtocesti med izvozom za Gančane in počivališčem Dolinsko trčil v divjad. K sreči je nastala zgolj materialna škoda, a posledice bi lahko bile tudi hujše. Policisti so namreč ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola in to na avtocesti, kjer je omejitev hitrosti 110 km/h. Voznike pozivamo, da ravnajo odgovorno do sebe in drugih udeležencev v prometu ter vozijo le trezni. Če ste uživali alkohol, pa voznikov sedež prepustite treznim voznikom ali uporabite javna prevozna sredstva.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran