radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih treh mesecih smo v Celju obravnavali povečano število tatvin, velikih tatvin, roparskih tatvin in drugih premoženjskih kaznivih dejanj, kar je bila posledica tega, da je sredi septembra lani, s pripora na prostost prišel 23-letni Celjan, odvisnik od prepovedanih drog, ki denar za nakup le teh, pridobiva izključno z izvrševanjem kaznivih dejanj.

Kmalu po tem, ko je bil izpuščen na prostost je začel s tatvinami, nadaljeval z vlomi ter dejanja stopnjeval do roparskih tatvin in groženj. Pri dejanjih je običajno uporabljal silo ter v nekaterih primerih oškodovance lažje poškodoval. 23-letnik je tokrat osumljen storitve štiriindvajsetih tatvin, treh velikih tatvin, dveh roparskih tatvin ter grožnje.

Osumljeni je v trgovinah najpogosteje kradel žganje, parfume, suhomesnate izdelke in električno orodje. Izpred trgovin, hiš in stanovanjskih blokov pa električne skiroje. Materialna škoda, ki jo je povzročil lastnikom, znaša dobrih 8.000 €.

Celjski policisti smo 23-letnika s kazensko ovadbo privedli k preiskovalni sodnici, ki mu je odredila pripor.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran