radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali pet prometnih nesreče, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poskus samomora, zasegli smo dve vozili, zasegli smo prepovedane droge in povoženje divjadi.

Vse prometne nesreče so se končale le z materialno škodo. Voznici in vozniku osebnega avtomobila so policisti zaradi neveljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina registrskih tablic, kaznivo dejanje zoper človekovo zdravje, tatvina v trgovini ali poslovnem prostoru in kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo, družino in otroke. Zoper državljana Pakistana, ki je bil prijet pri sprovajanju prebežnikov pred dvema dnevoma je preiskovalni sodnik odredil pripor.

Javni red je bil kršen dva krat na javnem kraju in pet krat v zasebnem prostoru. Vsi kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali predvsem na avtocesti AC A-5.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran