radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih 24 urah smo pomurski policisti obravnavali eno prometno nesrečo z materialno škodo, pet kaznivih dejanj in dve povoženji divjadi.

Na področju kriminalitete smo evidentirali kaznivo dejanje goljufije v Mali Nedelji, tatvini registrskih tablic v Moravskih Toplicah in Murski Soboti, vlom v stanovanjsko hišo v Bukovnici ter poškodovanje tuje stvari v Lendavi.

V nedeljo popoldne se je na primorski avtocesti zaradi neprilagojene hitrosti voznika zgodila prva prometna nesreča s smrtnim izidom v letošnjem letu. Voznike pozivamo, da naj bodo na avtocestah še posebej previdni, saj so hitrosti večje in tako v primeru nesreče tudi posledice hujše. Naj spomnimo, da je na pomurski avtocesti hitrost omejena na 110 km/h. Vozite odgovorno in bodite zavestno osredotočeni v smeri vožnje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran