radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 8 s področja mejnih zadev in tujcev, 37 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami udeleženih in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Trem voznikom, ki so vozili brez veljavnih vozniških dovoljenj, smo zasegli vozila.

Nekaj pred 23. uro smo na Čopovi ulici v Celju obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je trčila v osebno vozilo voznika, ki je vozil pred njo. Voznica je imela v krvi nekaj več kot dve promili alkohola. Na srečo nihče od voznikov v prometni nesreči ni bil poškodovan. Voznici smo začasno odvzeli vozniško dovoljenje in jo pridržali, v nadaljevanju jo bomo kazensko ovadili.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta
V Lažišah, na območju Policijske postaje Šentjur, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel dva kovčka orodja in manjši prenosni sef, v katerem je bila manjša vsota gotovine.

Nedovoljen prehod državne meje
Na avtocesti, na območju Vranskega, smo sinoči ustavili ukrajinskega voznika osebnega vozila. Le ta je v vozilu prevažal štiri državljane Sirije, ki so zapustili azilni dom. Sirijski državljani so podali ponovno namero za mednarodno zaščito. Vozniku smo odvzeli prostost. Po zbranih obvestilih ga bomo s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države, privedli k preiskovalnemu sodniku.

Miren in varen torek želimo.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran