radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

V minulem tednu so policisti PP Lendava na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 18-letnem občanu iz območja UE Lendava. Med preiskavo je bil najden prostor za hidroponično gojenje konoplje. Zasežena je bila manjšo količino neznanih posušenih rastlinskih delcev, led lučka za gojenje rastlin, elektronski merilec temperature in vlage, komplet zračnih filtrov in več plačilnih kartic.

zaseg droge lendava 1

zaseg droge lendava 2

Zoper kršitelja bo po opravljeni analizi izveden ustrezen ukrep zaradi kršitev določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami. Podana bo tudi kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja izsiljevanja po 213. členu KZ-1 in kaznivega dejanja zatajitve po 208. členu KZ-1.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran