radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 70 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 30:

  • štirje s področja kriminalitete, od tega eden o poskusu vloma;
  • trije s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • trije o dogodkih, od tega eden o povoženi divjadi.

policija splosniPoskus vloma:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 15. uro obveščeni o poskusu vloma v parkiran avtomobil na območju Lahovč. Storilec si iz njega ni prisvojil ničesar. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Hujši prometni prekršek:
Tržiški policisti so imeli včeraj nekaj čez 23. uro v postopku 28-letnega voznika, ki je vozil avtomobil brez opravljenega vozniškega izpita. Avtomobil so mu zasegli. Policisti bodo z obdolžilnim predlogom obveščali pristojno okrajno sodišče.

Javni red in mir:
Škofjeloški policisti so včeraj nekaj čez 18. uro obravnavali 63-letnega moškega, ki se je nasilno vedel do svoje partnerice. Ob prihodu policistov na kraj se ni umiril in s kršitvijo nadaljeval, zato so mu odredili pridržanje do 12. ur. Nedostojno se je vedel tudi do policistov. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran