radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali štiri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, ugriz psa, zasegli smo vozilo, zasegli smo prepovedane droge in obravnavali smo štiri povoženje divjadi.

Dve prometni nesreči sta se končali z materialno škodo, ena je bila s pobegom. Kolesar v Murski Soboti je zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti padel po vozišču in se pri tem lažje poškodoval. Odpeljan je bil v urgentni center Splošne bolnišnice v Murski Soboti, kjer so ga oskrbeli. Tujcu vozniku tovornega vozila so policisti zaradi neustreznega vozniškega dovoljenja zasegli tovorno vozilo.

S področja kriminalitete smo obravnavali požig, goljufijo, spletno goljufijo, povzročitev lahke telesne poškodbe in kaznivo dejanje nasilje v družini, kjer je bila osumljenemu izrečena prepoved približevanja.

Obravnavali smo ilegalni prehod čez državno mejo. Trije tujci niso posedovali dokumentov za prestop notranje meje in bivanje na območju Schengena. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito, zato so bili odpeljani v azilni dom.

Pri hišni preiskavi smo odkrili prirejen prostor za gojenje rastlin z umetno UV svetlobo in zasegli 210 sadik zaenkrat neznane rastline. Sumimo, da gre v tem primeru za prepovedane droge.

Javni red je bil kršen en krat na javnem kraju in en krat v zasebnem prostoru. Oba kršitelja sta se ob intervenciji pomirila.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju celotnega Pomurja.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran