radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 189 klicev, od tega 82 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 17 kaznivih dejanj,
  • 9 prometnih nesreč I. kategorije,
  •  prometno nesrečo III. kategorije,
  • 1 vozniku je bilo zaseženo vozilo,
  • 5 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 3 na javnem kraju.

policija splosniObravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo včeraj dopoldne obravnavali 36 tujcev, ki so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. 5 državljanov Sirije, ki so zaprosili za mednarodno zaščito smo obravnavali še v Mariboru, tri državljane Sirije pa v osebnem vozilu na območju Marjete na Dravskem polju, pri čemer zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, še zbiramo obvestila.

Prometna nesreča
Obravnavamo prometno nesrečo III. kategorije, do katere je prišlo včeraj popoldne na območju Tabora v Mariboru. V trčenju med voznikom osebnega avtomobila in mladoletno peško na prehodu za pešce, se je slednja huje poškodovala. Odpeljana je bila v bolnišnico. O nesreči še zbiramo obvestila.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran