radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 68 klicev je bilo interventnih.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 25 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
V zadnjih 24. urah smo obravnavali deset prometnih nesreč z materialno škodo. Enemu vozniku smo zasegli vozilo, saj ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.

Žalski policisti so včeraj nekaj pred 19.30 uro v Grižah, obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v stanovanjski objekt. Ugotovili so, da je vozil pod vplivom alkohola, alkotest mu je pokazal 0.89 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali šestkrat.

Nedovoljen prehod državne meje
Včeraj, nekaj pred 15. uro, so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Celje, na mejnem prehodu Dobovec, ustavili voznika osebnega vozila, državljana Srbije, ki je v vozilu prevažal štiri državljane Kitajske. Vozniku so policisti odvzeli prostost zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države po členu 308. Kazenskega zakonika. Postopki s tujimi državljani in voznikom so še v teku.

Lep, miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Marjan Strašek
vodja oddelka za operativo
Policijska uprava Celje

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran