radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 137 klicev.

Na našem območju je bilo 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 s hujšimi poškodbami, s področja kriminalitete so obravnavali 1 tatvino in 1 drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda sta bili 2 intervenciji.

V zadnjih 24ih urah so obravnavali 3 nezakonite prehode državne meje.

Ob 9.58 smo bili obveščeni o hujši prometni nesreči na Šmarski cesti v Kopru. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je 27-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Italije, zapeljal na nasprotno smerno vozišče, ker se je izogibal naletnemu trčenju, in zato čelno trčil v avtomobil, ki ga je nasproti pravilno pripeljal 34-letni voznik iz okolice Kopra. Oba voznika sta bila v nesreči poškodovana, odpeljali so ju v SB Izola. Za povzročitelja bo podana kazenska ovadba za povzročitev prometne nesreče s hujšimi telesnimi poškodbami. Promet je bil med obravnavo preusmerjen na staro Šmarsko cesto, cesta je bila ponovno odprta ob 12.19 uri.

V Plavjah je nekdo starejši lastnici iz hiše ukradel nakit in uro, v skupni vrednosti 2000 evrov.

Ob 16.48 smo bili obveščeni, da je ob hitri cesti Bivje - Bertoki vozilo. Policisti so ugotovili, da je bil v prometni nesreči sam udeležen 42-letni Izolan, kateremu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,98 mg/l. V levem ovinku je izgubil kontrolo nad vozilom in s prednjim delom trčil v ograjo. Po trčenju ga je zavrtelo in obstal je na vozišču. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Izoli je nekdo ponoči vlomil v trgovino in ukradel oblačila višjega cenovnega razreda. Kaj je odtujeno, bo znano po opravljeni inventuri.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran