radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 271 klicev, od tega 107 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • 23 prometnih nesreč I. kategorije,
  • eno prometno nesrečo II. kategorije,
  • eno prometno nesrečo IV. kategorije, (ste že bili obveščeni)
  • 13 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 10 na javnem kraju in 3 v zasebnem prostoru.

policija splosniV bližini Ormoža je bil včeraj popoldan ustavljen voznik osebnega avtomobila. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola mu je policist odredil preizkus, ki je pokazal 0,92 mg/l alkohola. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V Zgornje Gruškovje se je včeraj zvečer z osebnim avtomobilom poljskih reg. številk pripeljal državljan Azerbajdžana. Pri mejni kontroli je bilo ugotovljeno, da je prevažal tri državljane Turčije, kateri nimajo pogoja za vstop v RS. Voznik je bil pridržan in je bil zaradi nezakonitega prevažanja oseb čez ozemlje R Slovenije, priveden na Okrožno sodišče Ptuj. Tuji državljani so bili po končanem postopku odpeljani v azilni dom.

Okoli 2. ure so policisti na območju PP Podlehnika prijeli 12 državljanov Sirije, ki so na nedovoljen način prestopili državno mejo iz Republike Hrvaške. Postopki s tujci še trajajo.

Tomaž Urleb, mag.
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran