radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV zadnjih mesecih je bilo na območju Izole in Kopra obravnavanih več kaznivih dejanj vlomov v trgovine in gostinske lokale, v katerih si je storilec prilastil za približno 4.000 EUR parfumov, cigaret in denarja. Z zbiranjem obvestil in preiskavo kaznivih dejanj je bilo ugotovljeno, da je vlome izvrševal 48-letni moški iz območja Kopra. Ker je šlo za specialnega povratnika po premoženjski kriminaliteti, saj je bil samo v letu 2023 dodatno obravnavan za šest kaznivih dejanja tatvin artiklov po trgovinah, in je obstajala nevarnost da bo na prostosti nadaljeval z izvrševanjem tovrstnih kaznivih dejanj, so mu policisti Policijske postaje Izola dne 4. 1. 2024 odvzeli prostost. Naslednjega dne je bil s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Kopru, ki je zanj, na predlog tožilke Okrožnega državnega tožilstva v Kopru, odredil pripor v ZPKZ Koper. Moški je bil v preteklosti večkrat pravnomočno obsojen za premoženjska kazniva dejanja, tudi na zaporno kaznen.

Loris Čendak
višji policijski inšpektor
Policijska uprava Koper

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran