radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniKranjski policisti obravnavajo voznika osebnega avtomobila, znamke BMW, tip 118, črne barve, ki je v nedeljo, 14. januarja 2024 okoli 00.30, na Delavskem mostu v Kranju, ogrožal druge udeležence v cestnem prometu. Po do sedaj zbranih obvestilih je vozil iz smeri Labor proti Primskovem, po levem oz. nasprotnem smernem vozišču, ko je iz nasprotne smeri po svojem smernem vozišču v smeri Labor, pravilno pripeljal neznani voznik z neznanim vozilom. S pravočasno reakcijo je preprečil trčenje z voznikom BMW-ja.

Zaradi razjasnitve okoliščin policisti pozivajo voznika osebnega avtomobila, ki se je pravilno peljal v smeri Labor in je preprečil trčenje z voznikom BMW-ja, da se oglasi ali pokliče na Policijsko postajo Kranj, telefon 04/366 64 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Prav tako pozivajo druge morebitne voznike, ki so bili ogroženi s početjem voznika BMW-ja ali morebitne priče, ki bi karkoli vedele o opisanem dejanju, da pokličejo na katerikoli zgoraj navedeni kontakt.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran