radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaDanes, nekaj po 14.30, smo bili obveščeni o prometni nesreči na cesti med Ljubljano in Litijo pri kraju Ribče v kateri so bila udeležena 4 vozila. Ugotovljeno je bilo, da je voznik kombija vozil v smeri Litije, ko je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v tovorno vozilo, ki je peljalo nasproti. Po trčenju je tovorno vozilo odbilo izven vozišča in je obstalo na travniku, kombi pa odbilo še v osebno vozilo, ki je vozilo za tovornim vozilom. Osebno vozilo in kombi je nato odbilo na travnato površino. Voznik še enega osebnega vozila, ki je vozil v smeri Ljubljane pa je prevozil dele vozil, ki so ostali na cesti.

Voznik kombija, 43 letni državljan Kosova, je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Voznik osebnega vozila in njegova sopotnica sta se v nesreči lažje poškodovala. Policisti vse okoliščine nesreče še preverjajo in bodo o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Promet na tem odseku je zaradi odstranjevanja posledic nesreče še vedno oviran.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran