radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe telesno poškodovale, dve kaznivi dejanji, dve kršitvi javnega reda in miru, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V jutranjih urah je izven naselja Veščica pri Ljutomeru, prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov. Vzrok prometne nesreče je bila neprilagojena hitrost enega izmed voznikov. V trčenju sta se oba voznika lahko telesno poškodovala. Ob 10.15 uri je izven naselja Puconci voznica osebnega avtomobila, v ostrem desnem ovinku zapeljala izven vozišča v obcestni jarek, kjer se je prevrnila na streho. Pri tem se je lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino kolesa in grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V času od 15. do 21. januarja poteka nacionalna akcija Osredotoči se na cesto, ki jo organizira Javna agencija RS za varnost prometa glede ozaveščanja o nevarnostih udeležbe v prometu in sočasne uporabe telefona pri voznikih motornih vozil, koles in drugih udeležencev v prometu. V tem času bodo policisti poostreje nadzirali uporabo telefona med vožnjo in uporabo varnostnega pasu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran