radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija nesrecaDanes ob 9.10 uri uri smo bili policisti obveščeni, da se je na pomurski avtocesti, malo naprej od Vučje vasi v smeri Maribora prevrnilo tovorno vozilo tujih registrskih oznak, ki je prebilo tudi zaščitno ograjo. Voznik tovornega vozila je na kraju podlegel poškodbam.

Cesta v smeri Maribora od uvoz – izvoz v Vučji vasi je popolnoma zaprta. Promet je ustrezno usmerjen v smeri Radencev naprej v Dragotince. Delna je zapora avtoceste tudi iz smeri Maribora v smeri Murske Sobota.

Policisti na kraju opravljajo ogled kraja prometne nesreče. Ko bo znanih več informacij bomo naše obvestilo dopolnili.

DOPOLNJENO: 17. 1. 2024 ob 14.05
52-letni državljan Ukrajine je vozil skupino vozil sestavljeno iz tovornega vlečnega vozila s popriklopnim vozilom na katerem je imel naloženo koruzo v jumbo vrečah. Voznik je med vožnjo zapeljal na desno bankino in nato nazaj na vozni pas, kjer se je vozilo prevrnilo in prebilo zaščitno ograjo med obema smernima voziščema, tovor pa se je razsipal po vozišču. Voznik je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju kljub zdravniški pomoči umrl. Na vozilih in prometni infrastrukturi je nastalo po nestrokovni oceni za 50.000 evrov materialne škode. Dejanski vzrok prometne nesreče policisti, na kraju še ugotavljajo.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurni državni tožilec.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče s strani upravljalca ceste, bo pomurska avtocesta v smeri Maribora zaprta dalj časa.

Pokojni udeleženec je letošnja prva smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran