radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, povoženje divjadi in požar.

Včeraj, okrog 9. ure, se je pomurski avtocesti pripetila prometna nesreča, v kateri je voznik tovornega vozila po trčenju v varnostno ograjo umrl.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve poškodovanji tuje stvari, neplačevanje preživnine in kaznivo dejanje goljufije.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelj, kateri se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bil pridržan na policijski postaji.

V tem tednu poteka nacionalna akcija glede ozaveščanja o nevarnostih uporabe telefona pri udeležencih v prometu. Policisti bodo pogosteje nadzirali uporabo naprav in opreme, ki motijo voznike ter uporabo varnostnih pasov.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše predvsem na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran