radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 138 klicev, od tega 56 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 8 kaznivih dejanj,
  • 10 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometni nesreči II. kategorije,
  • 2 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega nobene na javnem kraju,
  • 1 požar.

Požar
Na območju Sp. Jakobskega dola smo bili včeraj zjutraj obveščeni o požaru v stanovanjski hiši. Po nestrokovni oceni je nastala škoda v višini 35.000 eur. Po prvih ugotovitvah je tuja krivda za nastanek požara izključena.

Obravnavani tujci
Na železniški postaji na Ptuju so policisti obravnavali štiri tujce, državljane Irana, zaprosili so mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. Na območju Gorišnice so policisti včeraj ustavili voznika osebnega avtomobila, državljana Poljske, ki je v vozilu prevažal in v še 9 tujcev, državljanov Sirije. Policisti še zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države. 8 državljanov Sirije so policisti obravnavali na območju Cirkulan, po podani nameri za mednarodno zaščito, so bili odpeljani v azilni dom.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran