radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 166 klicev občanov. 44 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 6 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo včeraj okoli 12.30 ure obravnavali na lokalni cesti izven naselja Muta. Voznik tovornega vozila je pri vključevanju na prednostno cesto, v smeri proti Muti, izsilil prednost voznici osebnega vozila, ki je pripeljala z dravograjske smeri. Vozili sta silovito trčili. Po trčenju je vozilo voznice odbilo v desno kjer je prevrnjeno na streho obstalo na kolesarki stezi. Voznika tovornega vozila bomo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo trikrat ukrepali v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta
Danes, nekaj pred drugo uro zjutraj, smo bili obveščeni, da je v Ločah zagorela stanovanjska hiša. Ogenj je uničil celotno ostrešje in poškodoval mansardni del hiše. Ogled kraja požara bomo opravili danes.

Lep, miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran