radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 219 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih.

27 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Jutranje sneženje je na mnogih cestah ohromilo promet. Danes smo na našem območju obravnavali okoli 20 prometnih nesreč. Na srečo je v večini prišlo le do materialne škode na vozilih in objektih. Sneg kup preglavic povzroča tudi na avtocesti na našem območju. Trenutno je zaprt vozni pas med priključkom Dramlje in predorom Pletovarje, v smeri proti Mariboru. Voznike opozarjamo naj pri zastojih ustvarijo reševalni pas. Pravilno razvrščanje je ob zastojih na avtocesti ključnega pomena, saj lahko reši življenja. Vsem udeležencem cestnega prometa svetujemo naj upoštevajo razmere na voziščih in naj vozijo še posebej strpno in previdno.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami in pet prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta
V Arji vasi smo obravnavali poskus tatvine novega osebnega vozila Citroen Jumper. Storilec je medtem, ko je poskušal spraviti vozilo v pogon poškodoval ključavnico, pred tem pa je razbil steklo na voznikovih vratih.

V Preboldu je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka. Ukradel je udarni vrtalnik in svedre.

V Gotovljah smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo.

Okoli 21. ure smo bili obveščeni, da na območju Slovenj Gradca zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Ogenj je ostrešje v celoti uničil. Ogled kraja požara bomo opravili danes.

Lep, miren in varen konec tedna želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran