radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Požar na vozilu
Policisti smo bili minulo sredo v dopoldanskem času obveščeni o požaru na osebnem avtomobilu v Gornji Radgoni. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila Renault med vožnjo zaznal vonj po dimu. Ko je odprl pokrov motorja se je vozilo vžgalo. Do požara na vozilu je najverjetneje prišlo zaradi kratkega stika na električni napeljavi vozila. Po nestrokovni oceni je nastalo za okrog 4.500 evrov materialne škode. Podano bo poročilo na ODT.

avto pozar gornja radgona

Hišna preiskava
Policisti Policijske postaje Murska Sobota so včeraj na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 24-letniku, iz območja UE Murska Sobota. Med preiskavo so bili najdeni in zaseženi pripomočki za pripravo droge. 44-letnem sorodniku pa je bila zasežena repetirna puška in več kosov nabojev. Po opravljeni analizi sledi kazenska ovadba po 307. členu nedovoljena proizvodnja in promet orožja ali eksploziva. Zoper 24-letnika pa bo po vseh zbranih obvestil sledil ustrezen ukrep.

zaseg orozja murska sobota

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran