radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPreteklo soboto smo pomurski policisti obravnavali šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil ter tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje onemogočanje stika z otrokom, dve poškodovanji tuje stvari in samovoljo.

Ob 10.30 je bil izven naselja Ropoča zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da sta na vozilu nameščeni različni registrski tablici. Preko evidenc je bilo ugotovljeno, da sta obe registrski tablici ukradeni. Tablici sta bili zaseženi in vrnjeni lastnikom. Nadalje je bilo ugotovljeno, da voznik za vožnjo ne poseduje vozniškega dovoljenja. Zaradi tega mu je bil osebni avtomobil zasežen. Med postopkom, je voznik policistu izrekel resne grožnje zoper življenje in telo, ter s tem storil kaznivo dejanje Preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran