radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v času od 5. ure dne 20.1.2024 do 5.ure 21.1.2024 prejeli 246 klicev, med katerimi je bilo 61 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 9 obvestil s področja kriminalitete. Največ je bilo tatvin, velikih tatvin, poškodovanje tuje stvari.
  • 10 prometnih nesreč, v eni prometni nesreči se je ena oseba lažje telesno poškodovala, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda, od tega so bile 5 prometne nesreče z udeležbo živali. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola smo pridržali enega voznika, zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli dve vozili.
  • 9 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 3 kršitev na javnem kraju in 6 kršitev v zasebnih prostorih.

V tem času odmevnejših dogodkov nismo obravnavali.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran