radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 305 klicev, 96 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 20 nanašalo na kriminaliteto, 17 na javni red in mir, ter 35 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 5 tatvin, 7 vlomov (v treh primerih je ostalo pri poskusu) in 4 primere poškodovanja tuje stvari.

Pri prometni varnosti so obravnavali 7 prometnih nesreč z materialno škodo in nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov so zasegli vozilo.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 4 krat na javnem kraju in 4 krat v zasebnem prostoru (ena oseba je bila pridržana).

Obravnavali so 2 posameznika zaradi nezakonitega prehoda državne meje.

Vlomi:
Na območju Cerknice je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil nakit. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

Na območju Bežigrada so obravnavali vlom v stanovanje, od koder je bil računalnik in drugi predmeti. Lastnik je bil oškodovan za okoli 900 evrov.

Za Bežigradom je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moški kolesi znamke Merida crossway, belo rdeče barve in Specialized vita bele barve z modrim napisom. Lastnika je oškodoval za okoli 1.000 evrov.

V Mostah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil gorsko kolo znamke Genesis, modro črne barve. Lastnika je oškodoval za okoli 900 evrov.

Prometne nesreče:
Včeraj, okoli 22. ure se je na Štajerski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik v križišču z Brnčičevo ulico pri zavijanju levo odvzel prednost vozniku, ki je pripeljal nasproti. Pri tem sta se povzročitelj in potnica v vozilu udeleženca lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran