radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 86 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 37:

  • trije s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu;
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega dva o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in trije o prometni nesreči z materialno škodo;
  • pet s področja javnega reda in miru, od tega dva o kršitvi na javnem kraju in eden o kršitvi v zasebnem prostoru;
  • šest o dogodkih, od tega štirje o požaru, dva o nesreči na smučišču in eden o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 20. uro obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo, v katero je neznani storilec nasilno vstopil skozi balkonska vrata in si prilastil denar ter nakit. Lastnika je oškodoval do 2.000 evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometni nesreči s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so včeraj nekaj čez 11. uro obravnavali prometno nesrečo na območju Radovljice, kjer je 56-letni voznik na prehodu za pešce spregledal dva pešca, ki sta pravilno prečkala vozišče in z avtomobilom trčil v njiju. Moški ni bil telesno poškodovan, ženska pa je bila lažje. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Kranjskogorski policisti so bili danes okoli 4.30 obveščeni o prometni nesreči na območju Dovjega. Po podatkih s katerimi razpolagamo sta bila udeležena voznik avtomobila in avtobusa. Oba sta telesno poškodovana. Na avtobusu je bil en potnik, ki ni bil telesno poškodovan. Policisti opravljajo ogled in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah prometne nesreče. Trenutno je cesta Dovje-Kranjska Gora zaradi odstranitve posledic prometne nesreče še zaprta. Obvoz za osebna vozila je skozi naselje Mojstrana.

Požari:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj pred 8. uro obveščeni o dimniškem požaru v enem izmed vikendov, kjer so se vnele saje. O dimniškem požaru v stanovanjski hiši so bili obveščeni tudi danes nekaj pred 7. uro. V obeh primerih so bili na kraju gasilci. Materialna škoda ni nastala. Policisti so oba dogodka ustrezno dokumentirali.

Radovljiški policisti so bili včeraj nekaj pred 19. uro obveščeni o dimniškem požaru, kjer so se vnele saje. Na kraju so bili gasilci. Materialna škoda ni nastala. Policisti so dogodek ustrezno dokumentirali.

Jeseniški policisti so bili včeraj nekaj pred 16. uro obveščeni o požaru v enem izmed stanovanj večstanovanjske stavbe na območju Jesenic. Po podatkih s katerimi razpolagamo je zagorelo ob peči na drva. Požar s je razširil proti ostrešju. V času požara ni bilo nikogar v stanovanju. Požar so gasilci pogasili. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni okoli 7.000 evrov. Policisti o dogodku vodijo postopek.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran