radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, poškodbo vozila na parkirišču, štiri kazniva dejanja, nedovoljen prehod čez notranjo mejo Evropske unije, dvakrat smo obravnavali povoženje divjadi in iskali smo pogrešano osebo, ki se je že varno vrnila domov.

S področja kriminalitete smo obravnavali nasilje v družini, kaznivo dejanje računalniške kriminalitete, poskus vloma in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Prav tako smo obravnavali ilegalni prehod čez državno mejo. Prijeli smo devet državljanov Sirije, ki so nezakonito prestopili Schengensko mejo. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito, zato so bili odpeljani v azilni dom.

Vse voznike in voznice opozarjamo, da ponekod zaradi hladnega zraka in dežja prihaja do poledice. Zato hitrost vožnje prilagodite razmeram na cestišču.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Murske Sobote.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran