radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 204 klicev, od tega 96 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 14 kaznivih dejanj,
  • 11 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 4 prometne nesreče II. kategorije,
  • 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4 na javnem kraju,
  • 1 požar.

policija splosniPrometna nesreča II. kategorije
Včeraj, okrog 6. ure, smo bili obveščeni po prometni nesreči na avtocesti A1 v smeri proti Slovenski Bistrici. Nekaj časa sta bila povsem zaprta oba vozna pasa proti Celju, potem pa je bil promet sproščen po prehitevalnem pasu. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili, v trčenju osebnih avtomobilov so se lažje poškodovale tri osebe, zoper povzročitelja bo izdana odločba v hitrem postopku zaradi neprilagojene hitrosti.

Prometna nesreča III. kategorije
Včeraj zvečer smo bil obveščeni o prometni nesreči na avtocesti A1, izven naselja Slovenska Bistrica, ko je voznik osebnega avtomobila trčil v blažilnik trka, pri tem se je huje poškodoval. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola (0,88 mg/l alkohola), zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Odtujen avtomobil
Na parkirnem prostoru na Dalmatinski ulici v Mariboru je bil odtujen osebni avtomobil VW Passat zelene barve, reg. št. CE LR-859. Materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 2.500 EUR.

Obravnavani tujci
Zgodaj zjutraj so policisti v Središču ob Dravi obravnavali tujca, državljana Afganistana, postopki z njim še potekajo.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran