radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 114 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 51:

  • sedem s področja kriminalitete, od tega eden o poškodovanju tuje stvari;
  • 26 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in sedem o prometni nesreči z materialno škodo, policisti so zasegli en avtomobil;
  • trije s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju, dva o kršitvi v zasebnem prostoru in eden o nastavitvi nevarnega predmeta;
  • šest o dogodkih, od tega dva o nesreči na smučišču, eden o delovni nesreči in eden o povoženi divjadi.

policija splosniPrometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Radovljiški policisti so včeraj nekaj čez 9. uro obravnavali prometno nesrečo na območju Radovljice, kjer je 40-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom trčila v voznika tovornega vozila s cisterno. Do iztekanja vsebine iz cisterne ni prišlo. Voznica je bila lahko telesno poškodovana. Na kraju ji je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Cesta je bila na tem delu zaprta dobro uro. Obvoz je bil urejen. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Hujši prometni prekršek:
Gorenjski prometniki so imeli včeraj nekaj pred 20. uro na območju Kranja v postopku 18-letnega tujega voznika, ki je vozil avtomobil v času ukrepa prepovedi uporabe tujega vozniškega dovoljenja na ozemlju Slovenije. Avtomobil so mu zasegli. Z obdolžilnim predlogom bo predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

Javni red in mir:
O včerajšnjem obvestilu o nastavitvi nevarnega predmeta v eni izmed ustanov na območju Kranja smo vas obveščali že včeraj s posebnim obvestilom.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran