radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

policija splosniMed sanacijskimi deli se je vnela izolacija na strehi objekta
Danes, 23. januarja ob 10.38, smo bili obveščeni o požaru v Dombravi (občina Renče-Vogrsko), kjer se je med izvajanjem sanacije del na strehi ene od gospodarskih družb vnela izolacija. Na kraju so posredovali poklicni gasilci JZ GRD Nova Gorica in PGD Renče – Vogrsko, ki so dokončno pogasili gorečo oz. tlečo izolacijo. Pri tem je bilo poškodovanih približno 25 kvadratnih metrov izolacije, po nestrokovni oceni je nastala materialna škoda za okoli 3000 evrov.

V prometni nesreči I. kategorije v Solkanu udeleženi dve osebni vozili
Danes, 23. januarja nekaj pred 8. uro zjutraj, so policisti PP Nova Gorica obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z majhno poškodbo v Solkanu in v kateri sta bili udeleženi dve voznici osebnih avtomobilov. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji so novogoriški policisti odstopili od ogleda kraja prometne nesreče oz. od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku.

V prometni nesreči I. kategorije na uvozu hitre ceste na Vogrskem udeleženo tovorno vozilo
Danes, 23. januarja ob 9.37, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na uvozu hitre ceste H4 Šempas – Vogrsko. Ugotovljeno je bilo, da je 41-letni voznik tovornega vozila zapeljal na uvoz hitre ceste na Vogrskem, kjer je zaradi slabo pripetega tovora le-ta padel z omenjenega tovornega vozila in se razsul po vozišču. Prometna signalizacija na hitri cesti ni bila poškodovana. Zaradi odgovornosti za storitev prekrška Zakona o pravilih cestnega prometa je bil vozniku izdan plačilni nalog, zoper pravno osebo (gospodarska družba) pa bo uveden prekrškovni postopek

V prometni nesreči I. kategorije na hitri cesti udeleženo tuje tovorno vozilo
Danes, 23. januarja ob 6.09, smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s samoudeležbo na hitri cesti H4 med Ajdovščino in Novo Gorico z udeležbo tujega tovornega vozila. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je 45–letni voznik tovornega vozila s priklopnikom, državljan Poljske vozil po hitri cesti iz Ajdovščine proti Novi Gorici. Omenjenega voznika je po levi strani pričel prehitevati neznani voznik tovornega vozila s priklopnikom, kranjskih registrskih številk. Poljski voznik se je ustrašil morebitnega trčenja in je s tovornim vozilom zapeljal preblizu varnostne ograje ob desni strani vozišča, zaradi česar je prišlo do manjše odrsanine na priklopniku. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji so novogoriški policisti odstopili od ogleda kraja prometne nesreče oz. od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov potrebnih za odločitev o prekršku.

Povoženje divjadi
Danes, 23. januarja ob 7.27, smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila na območju Branika povozil divjad (srno). Po trku z vozilom je divjad s kraja zbežala neznano kam. Ker so bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji, so policisti PP Nova Gorica odstopili od kraja prometne nesreče.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran