radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesrecaIz Splošne bolnišnice Celje so nas včeraj dopoldne obvestili, da imajo v obravnavi peško, ki je bila udeležena v prometni nesreči v Celju.

Policisti Postaje prometne policije Celje so v razgovoru s poškodovano peško ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo včeraj, 22. januarja 2024, nekaj minut pred sedmo uro zjutraj, ko je neznani voznik belega osebnega vozila, na prehodu za pešce, na Ipavčevi ulici v Celju, v bližini stavbe Ipavčeva 10, trčil v peško. Voznik je na kraju nesreče ustavil, izstopil iz vozila in pomagal peški ter jo večkrat povprašal, če potrebuje pomoč. Ker je peška pomoč odklonila je odpeljal dalje. Peška je v nadaljevanju zaradi lažjih poškodb pomoč poiskala v Splošni bolnišnici Celje.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo udeleženega voznika, da pokliče na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje (03) 57 27 800 ali na številko 113. Za podatke o nesreči pozivamo tudi morebitne očividce.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran