radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 2 - 3 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 75 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 34:

  • štirje s področja kriminalitete, od tega eden o vlomu;
  • 11 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in pet o prometni nesreči z materialno škodo;
  • dva s področja javnega reda in miru, od tega eden o kršitvi na javnem kraju;
  • šest o dogodkih, od tega eden o nesreči na smučišču, eden na železnici in dva o povoženi divjadi.

policija splosniVlom:
Blejski policisti so bili včeraj okoli 10.30 obveščeni o vlomu v objekt. Neznani storilce je v daljšem časovnem obdobju nasilno vstopil v objekt skozi vhodna vrata in si prisvojil motorno žago, agregat, orodje in druge predmete. Lastnika je oškodoval do 1.500 evrov. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo:
Tržiški policisti so bili včeraj nekaj pred 9. uro obveščeni o prometni nesreči na območju Podljubelja. 29-letni voznik je med vožnjo zapeljal z vozišča in se z avtomobilom prevrnil na bok. Na kraju so pomoč nudili tudi gasilci. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Škofjeloški policisti so bili včeraj nekaj pred 17. uro obveščeni o prometni nesreči na cestnem odseku Gorenja vas-Škofja Loka. 28-letna voznica je zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom trčila v avtomobil voznika pred njo. Policisti za njo vodijo prekrškovni postopek.

Smučišče:
Kranjskogorski policisti so bili včeraj nekaj čez 12. uro obveščeni o padcu mladoletnega smučarja na smučišču v Podkorenu. Po podatkih s katerimi razpolagamo se zaradi prevelike hitrosti v izteku ni mogel ustaviti in je trčil v zaščitno mrežo. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Bil je hudo telesno poškodovan. Policisti zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Dogodek na železnici:
Kranjski policisti so bili danes nekaj pred 7. uro obveščeni o dogodku na železnici. Po podatkih s katerimi razpolagamo je strojevodja vozil potniški vlak iz smeri Ljubljane proti Jesenicam. V bližini železniške postaje v Kranju je po levi strani ob tirih hodil moški, ki se na znake strojevodje ni odzival in je med vlakom in njim prišlo do oplaženja. Moški je bil lahko telesno poškodovan. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo. Na kraju so bili tudi gasilci. Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka ter vodijo postopek. Železniški promet na relaciji Kranj-Ljubljana je bil v času obravnave ustavljen oziroma oviran do okoli 8. ure.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran