radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 217 klicev, od tega 90 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 13 kaznivih dejanj,
  • 13 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 7 prometnih nesreč II. kategorije,
  • 2 vozili sta bili zaseženi,
  • 9 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 7 na javnem kraju.

Prometna varnost
Policisti PP Lenart so zgodaj zjutraj obravnavali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,67 mg/l alkohola), ugotovljeno je bilo, da je tovorno vozilo vozil v času ukrepa prepovedi vožnje. Vozilo mu je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog.

Obravnavani tujci
Na območju Središča ob Dravi smo obravnavali voznika osebnega avtomobila, državljana Ukrajine, ki je v vozilu prevažal štiri tujce, državljane Turčije. Državljani Turčije so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. Državljanu Ukrajine je bila odvzeta prostost, policisti še zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran