radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

pozarŠkofjeloški policisti so bili danes okoli 12.30 obveščeni o požaru na gospodarskem objektu na območju Škofje Loke. Po prvih podatkih s katerimi razpolagamo v požaru ni bil nihče telesno poškodovan.

Gre za veliko premoženjsko škodo. Vse aktivnosti interventnih služb še vedno potekajo. Promet na tem delu poteka izmenično enosmerno. Upoštevajte prometno signalizacijo in navodila policistov ter drugih interventnih služb.

Prosimo vse, da na kraj ne hodijo in se ne zadržujejo v bližini, da bodo interventne službe nemoteno opravile svoje delo. Ko bodo znane nove informacije bomo naše obvestilo dopolnili.

DOPOLNJENO: 26. 1. 2024 ob 13:03
Škofjeloški policisti so bili v sredo, 24. januarja 2024 okoli 12.30 obveščeni o požaru na gospodarskem objektu na območju Škofje Loke. Gasilci so požar pogasili ta dan pozno popoldne. Promet je bil v času intervencije oviran in je na tem delu potekal izmenično enosmerno. Policisti so kraj zavarovali in včeraj zaključili z ogledom. Po do sedaj zbranih obvestilih je do požara prišlo v zgornjem delu gospodarskega objekta, kjer je v celoti pogorelo ostrešje, več bal sena in slame, viličar ter ostali predmeti. V požaru ni bil nihče telesno poškodovan. Na kraju so bili tudi preiskovalci Nacionalnega foenzičnega laboratorija. Vzrok za požar še ni znan in je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave. Nastala je velika premoženjska škoda. Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah požara in vodijo postopek. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran