radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 101 klic. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 41:

  • štirje s področja kriminalitete, od tega dva o vlomu (v enem primeru je ostalo pri poskusu);
  • 10 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in trije o prometni nesreči z materialno škodo;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega pet o kršitvi na javnem kraju;
  • šest o dogodkih, od tega eden o požaru, dva o nesreči na smučišču in trije o povoženi divjadi.

policija splosniPoskus vloma:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 12. uro obveščeni o poskusu vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je nasilno želel vstopiti v hišo skozi vrata kurilnice, kar mu ni uspelo in je s kraja odšel. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami:
Tržiški policisti so včeraj nekaj pred 15. uro obravnavali prometno nesrečo, v kateri je 68-letni voznik zapeljal na nasprotno smerno vozišče in z avtomobilom trčil v dva avtomobila, ki sta ju pravilno vozili voznici po svojem smernem vozišču. Voznica prvega avtomobila je bila lahko telesno poškodovana. Na kraju je bilo tudi zdravstveno osebje in gasilci. Policisti za voznika vodijo prekrškovni postopek.

Smučišče:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 10. ure obveščeni o trku dveh smučarjev na smučišču Krvavec. Po podatkih s katerimi razpolagamo je 70-letni smučar med smučanjem trčil v drugega smučarja in se telesno poškodoval. Drugi udeleženec ni bil telesno poškodovan. Na kraju je poškodovanemu nudilo prvo pomoč zdravstveno osebje, reševalci GRS Kranj in nadzornik. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Okoli 12. ure pa so bili obveščeni še o padcu otroka pri sestopu s sedežnice. Na kraju so mu prvo pomoč nudili reševalci na smučišču. V nadaljevanju je bil s helikopterjem Slovenske policije prepeljan na pregled v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo oba dogodka ustrezno dokumentirali.

Požar:
O včerajšnjem požaru gospodarskega objekta na območju Škofje Loke smo vas obveščali že s posebnim obvestilom. Intervencijske službe so z aktivnostmi zaključile včeraj pozno popoldne. Policisti so kraj zavarovali in bodo danes nadaljevali z ogledom in zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah požara. Ko bodo znane nove informacije vas bomo obvestili.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran