radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniNa Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 236 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih.

16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 1 s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost
Včeraj smo obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo. Vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja smo zasegli vozilo.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta
V dopoldanskih urah smo v podjetju v Velenju obravnavali nesrečo pri delu. Na dovozni poti med halami sta trčila dva voznika viličarjev. Eden od voznikov se je v trčenju huje poškodoval. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Lep, miren in varen četrtek želimo iz Policijske uprave Celje.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran