radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči in dve poškodbi vozil na parkirišču, sedem kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, zasegli smo vozilo in tri povoženje divjadi.

Ena prometna nesreča se je končala z materialno škodo. Druga prometna nesreča se je žal končala s hudimi telesnimi poškodbami, saj je nepreviden pešec nenadoma stopil pred voznika, ko je ta pravilno pripeljal po ulici. Pešec je bil odpeljan v Splošno bolnišnico v Murski Soboti v nadaljnjo obravnavo.

S področja kriminalitete smo obravnavali kaznivo dejanje zanemarjanja mladoletne osebe in surovo ravnanje, ponarejanje negotovinskega plačilnega sredstva, zatajitev, goljufijo, dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari in obravnavali smo kaznivo dejanje prehajanje meje ali ozemlje države. Policisti za izravnalne ukrepe so obravnavali dva ilegalna prehoda čez državno mejo, pri čemer je bilo prijetih skupno devetindvajset tujcev, ki so na nedovoljen način prestopili notranje meje EU. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito, zato so bili odpeljani v azilni dom.

Javni red je bil kršen en krat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji pomiril.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju Murske Sobote.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran