radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 60 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 126 klicev.

Na našem območju je bilo 18 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 5 tatvin, zaradi kršitev javnega reda je bilo 9 intervencij.

Pri Kopru so imeli dopoldan v postopku 47-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,76 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Na Ravbarkomandi so ustavili osebni avtomobil, kateremu je poteklo zavarovanje. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, za podjetje bo izveden hitri postopek.

V Sečovljah so ob 12.30 ustavili 30-letno voznico osebnega avtomobila, kateri je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,99 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 15.30 smo bili obveščeni, da je nekdo izpraznil gasilni aparat na Kreljevi ulici v Kopru. Policisti so izsledili 23-letnika in na kraj poklicali zdravnika, ki je odredil hospitalizacijo.

V Kopru je nekdo ukradel mopeda znamke Baotian, tip tanco 49, reg. št. KPZS-28, vreden 600 evrov.

Ob 23.15 so policisti na obvoznici pri Izoli 20-letnemu državljanu Ukrajine izmerili hitrost vožnje z osebnim avtomobilom 155 km/h. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob polnoči so policisti pri Ostrožnem brdu, po predhodno pridobljeni informaciji o nezanesljivi vožnji, ustavljali osebni avtomobil, ki na znake ni ustavil in je pospešeno peljal naprej. Z modrimi rotacijskimi lučmi in zvočnim signalom so zapeljali za njim. Zavil je na makadamsko pot in zatem s sunkovitim zaviranjem ustavil vozilo. 37-letni voznik v postopku ni hotel sodelovati, zavrnil je preizkus alkoholiziranosti in strokovni pregled. Poleg tega ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja in registrske tablice ne pripadajo vozilu, ki ga je peljal, vozilo pa ni registrirano. Vozilo so mu zasegli in vozniku odredili pridržanje, sledi mu obdolžilni predlog in plačilni nalog za več kršitev (po 107/12, 16/5, 27/9, 45/8 ZPrCP po 56/8 ZVoz in po 25/6, 34/2 ZMV).

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran