radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniV preteklem dnevu smo pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, ki so se vse končale le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali dve osebi, zasegli osebni avtomobil ter tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali dve poškodbi osebnih avtomobilov.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ob 22.45 je bil v Negovi zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Ker se z rezultatom ni strinjal, mu je bil odrejen strokovni pregled, ki pa ga je odklonil. Zaradi navedenega je bil voznik pridržan. Prav tako je bil v Beltincih ob 02.15 zaustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je voznik odklonil. Tudi ta voznik je bil pridržan. Izven naselja Janžev vrh je bil ob 02.00 zaustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil mu je bil zasežen. Prav tako je bilo ugotovljeno, da so na vozilu bile nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo temu vozilu in so bile predhodno ukradene z drugega osebnega avtomobila. Tablice so bile zasežene in bodo vrnjene lastniku. Zoper vse voznike bo podan obdolžilni predlog na sodišče za prekrške

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran