radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Včeraj zvečer je v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče in sicer zaradi neprilagojene hitrosti ter vožnje pod vplivom alkohola kolesarja, kateri se je pri tem lažje poškodoval.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, več tatvin ter kaznivo dejanje nasilja v družini. Storilcu je bil izrečen ukrep prepoved približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran