radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPolicisti Policijske postaje Murska Sobota so v mesecu decembru 2023 uspešno raziskali več kaznivih dejanj velikih tatvin in tatvin storjenih na območju Policijske postaje Murska Sobota, ki jih je utemeljeno osumljen 22-letnik iz območja Murske Sobote. Na podlagi opravljenih hišnih preiskav so policisti na območju PP Murske Sobote in Policijske uprave Novo mesto osumljenemu zasegli predmete, ki so izvirali iz kaznivih dejanj. Osumljeni je kazniva dejanja izvršil v letih 2022 in 2023 na območju Policijske postaje Murska Sobota.

Zaseženih je bilo več kosov različnega orodja (akumulatorski vijačniki, akumulatorski kompresorji, udarna kladiva ter vibracijski nabijač zemlje), več kosov avdio vizualnih aparatov (ojačevalci, mala mešalna miza, zvočniki in prenosni računalnik), sedež motornega kolesa, več kosov bencinskih kosilnic in bencinska motorna žaga. Vsi predmeti v skupni vrednosti okrog 10.000 evrov so bili osumljenemu zaseženi in bodo vrnjeni oškodovancem kaznivih dejanj. Zoper osumljenega bo podana kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran