radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 194 klicev, od tega 68 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 9 kaznivih dejanj,
  • 8 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 1 prometno nesrečo II. kategorije,
  • 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 na javnem kraju,
  • 1 požar.

Prometna varnost
Na območju Gorišnice smo obravnavali voznika osebnega avtomobila, državljana Srbije, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,76 mg/l alkohola), odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Obravnavani tujci
Na območju Kungote smo obravnavali voznika osebnega avtomobila, državljana Moldavije, ki je v vozilu prevažal šest oseb, državljanov Sirije. Tujci so ponovno podali namero za mednarodno zaščito, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države. Tujce smo sicer obravnavali še na območju Podlehnika (7 državljanov Sirije, ki so zaprosili za mednarodno zaščito) in 24 državljanov Sirije v Mariboru (podali so ponovno namero za mednarodno zaščito).

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran