radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 222 klicev, od tega 96 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času smo obravnavali tudi:

  • 19 kaznivih dejanj,
  • 22 prometnih nesreč I. kategorije,
  • 3 prometne nesreče II. kategorije,
  • 13 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 6 na javnem kraju
  • 1 požar

Požar
Na območju Dornave smo bili obveščeni o požaru v stanovanjski hiši, v notranjosti je pogorelo predvsem pohištvo, materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 20.000 eur. Policisti PP Ptuj o požaru še zbirajo obvestila.

Prometna varnost
Na območju Miklavža na Dravskem polju smo obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Trčila sta voznika dveh osebnih avtomobilov, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je eden izmed njiju vozi pod vplivom alkohola (0,52 mg/l alkohola), drugi pa da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. V nesreči se je eden izmed njiju lažje poškodoval. Policisti o nesreči sicer še zbirajo obvestila.

Anita Kovačič Čelofiga
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran