radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija splosniPomurski policisti smo v preteklem dnevu obravnavali eno prometno nesrečo z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču in pet povoženj divjadi.

S področja kriminalitete smo obravnavali goljufijo, poškodovanje tuje stvari, ponarejanje listine in ponarejanje denarja ter več tatvin. V enem primeru smo osumljene tatvine prijeli na kraju kaznivega dejanja.

Javni red je bil kršen dva krat na javnem kraju in en krat v zasebnem prostoru. Vsi kršitelji so se ob intervenciji pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju Ljutomera.

Danes in v naslednjih dneh bomo policisti izvedli vaje iz streljanja na strelišču v Mačkovcih. Opozarjamo, da je zadrževanje in gibanje v okolici strelišča in na njem v tem času nevarno.

Policijska uprava
Murska Sobota


Karbonoir - Spletna trgovina


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran