radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 63 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 223 klicev.

Obravnavali so 16 prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli 2 vozili, s področja kriminalitete so obravnavali 2 tatvini, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v 4 primerih.

Na območju Policijske uprave Koper so policisti v zadnjih 24ih urah obravnavali 1 nezakonit prehod državne meje.

Sežanski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moški je grozil ženski in otroku, do ženske je bil fizično nasilen in jo tudi poškodoval. Policisti so mu izrekli pripoved približevanja, česar pa ni hotel upoštevati, zato so zanj uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Grozil je tudi policistom. Sledi mu plačilni nalog zaradi kršitev javnega red in miru ter kazenska ovadba za preprečitev uradnega dejanja. Poleg tega bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje nasilje v družini.

Ob 23.40 so pri Kopru ustavili 20-letno voznico osebnega avtomobila, pri kateri je bil hitri test za droge pozitiven na kanabis. Odvzeli so ji vozniško dovoljenje, sledi obdolžili predlog. Izdan ji je bil tudi plačilni nalog zaradi poteka registracije, tehničnega in zavarovanja vozila.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran