radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 minuto)

policija nesreca29. 1. 2024, okoli 19.35 ure, se je v križišču Beograjske ulice in Focheve ulice v neposredni bližini objekta Beograjska ulica 9 v Mariboru, zgodila prometna nesreča I. kategorije, zaradi neupoštevanje pravil prednosti neznanega voznika z osebnim vozilom, znamke Audi, tipa A6, neznanih registrskih številk, črne barve, starejše izvedbe, kateri je s sprednjim delom vozila trčil v desni bočni del osebnega vozila, znamke Dacia, tip Logan MCU.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo neznanega voznika in ostale morebitne priče, katere so videle prometno nesrečo, da se zglasijo na PP Maribor II, Cesta Proletarskih brigad 75, Maribor, ali pokličejo na tel. 02 429-26-00 ali 113.

Milenko Petrovič
Vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran