radio tomi predvajalnik

(Čas branja: 1 - 2 min.)

Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 106 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 49:

  • devet s področja kriminalitete, od tega eden o poskusu vloma in eden o tatvini;
  • 12 s področja prometne varnosti, od tega eden o prometni nesreči s telesnimi poškodbami in pet o prometni nesreči z materialno škodo;
  • osem s področja javnega reda in miru, od tega štirje o kršitvi na javnem kraju in trije o kršitvi v zasebnem prostoru, policisti so pridržali eno osebo;
  • 10 o dogodkih, od tega eden o nesreči na smučišču in eden o povoženi divjadi.

policija splosniPoskus vloma:
Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 16. ure obveščeni o poskusu vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je nasilno vstopil skozi okno v notranjost hiše, vendar si ni ničesar prilastil. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Tatvina:
Kranjski policisti so bili včeraj okoli 12. ure obveščeni o tatvini registrske tablice s parkiranega avtomobila. Policisti o dejanju zbirajo obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Javni red in mir:
Škofjeloški policisti so včeraj okoli 18.30 obravnavali 40-letnega moškega, ki se je nedostojno vedel do svojih sorodnikov. Po prihodu policistov na kraj se ni umiril in s kršitvijo nadaljeval, zato so mu odredili pridržanje. Policisti zanj vodijo prekrškovni postopek.

Smučišče:
Kranjski policisti so bili včeraj nekaj čez 12. uro obveščeni o padcu 32-letne smučarke, državljanke Hrvaške, na smučišču Krvavec. Bila je telesno poškodovana. Na kraju so ji prvo pomoč nudili reševalci na smučišču. V nadaljevanju je bila s helikopterjem Slovenske vojske prepeljana v zdravstveno ustanovo. Policisti bodo dogodek ustrezno dokumentirali.

Roland Brajič
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code


Izdelava in prenova spletnih strani


Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran